19 januari 2022
BBQ schort

Barbecueën? Vergeet je schort niet!

Als je gaat barbecueën kan een BBQ schort eigenlijk niet ontbreken. Een schort beschermt je tegen de vlammen van de barbecue, maar ook eventuele vetspetters. Je wilt natuurlijk dat je schort comfortabel zit, maar ook stoer. Xapron heeft een breed assortiment onder andere schorten met een stoere vintage look. Zo weet je dat je er stoer en professioneel eruit ziet als je aan het barbecueën bent voor jouw vrienden of familie. Je kan kiezen uit zes leersoorten en maar liefst 14 verschillende kleuren! Gegarandeerd dat er wel iets voor jou tussen zit. 

BBQ schort

Soorten BBQ schorten

Ongeacht of je nou van ruig, stoer, sjiek of toch liever verfijnd houdt. In de collectie kan je altijd wel iets vinden dat op jouw lijf geschreven staat. De schorten van Xapron zijn voorzien van stevige verstelbare banden. Wist je dat je ook de mogelijkheid hebt om je schort te personaliseren met diverse accessoires? Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een extra pocket waar je je gereedschap in kan doen. Denk aan de kruiden die je hier in kan stoppen tijdens het barbecueën.

Zo heb je altijd alles bij de hand en hoef je niet constant te lopen om je spullen of extra kruiden te pakken. Dit maakt het barbecueën een stuk gemakkelijker. Wat ook wel leuk is om te weten is dat je kan kiezen voor een bottle houder. Want wie wil nou niet een extra houder voor dat biertje tijdens het barbecueën?