19 januari 2022
Konro Grill

De enige echte Grill

Maak je gebruik van een echte Konro Grill, weet je zeker dat je met uitmuntende kwaliteit te maken hebt. Uniek en met de hand gemaakt, koop je een imitatie dan evenaar je nooit de perfecte kwaliteit van een echte Konro. De grill is namelijk gemaakt van klei, die bestand is tegen meer dan duizend graden. De houtskool die wordt gebruikt, haalt bizar hoge temperaturen terwijl de buitenkant van de grill lauw wordt. Vroeger werden de grill met de roosters gebruikt als kachels.

Grillen op de Konro

Op de Konro Grill kun je perfect grillen, mede omdat deze de hitte goed vasthoud. Slechts een paar centimeter wordt het vlees boven de houtskool geplaatst, het sap wat van het vlees af druppelt druipt naar de grill en wordt snel verdampt. Deze damp trekt in je vlees, waardoor je een heerlijke rookvlees aan je vlees krijgt. Nadeel is wel dat je speciale kolen nodig hebt, wanneer je gebruik wilt maken van de grill. Binchotan houtskool wat afkomstig is van een Japanse Eik.

Konro Grill

Kom kijken in de showroom

Natuurlijk kun je niet alles zomaar online kopen in de webshop van firestation.nl, de Konro Grill kun je ook bekijken in de showroom. Op deze manier kun je met eigen ogen kijken naar de perfecte kwaliteit van deze grill. Wil je iets weten over deze barbeque, dan staat er een ervaren medewerker voor je klaar die al je vragen beantwoordt. Wil je informatie over het gebruik, of de houtskool die wordt gebruikt het is allemaal mogelijk in de showroom.