19 januari 2022

Geef voor een verjaardag thee cadeau!

Hoe lang is het voor u al geleden dat u naar een verjaardag bent geweest? Voor mij is het alweer 1,5 jaar geleden dat iemand zijn verjaardag echt vierde. Natuurlijk heb ik wel met familie en vrienden in de tussentijd afgesproken, maar echte verjaardagsfeesten zijn er niet meer geweest. Terwijl dit erg veel nadelen had, was er ook een groot voordeel. Ik hoefde namelijk veel minder cadeaus voor vrienden en familie te verzinnen. Vaak kom ik niet verder dan een kaart met wat geld, of een douchepakket. Maar laatst kwam er iets langs waar ik erg blij van werd, en dat was losse thee. Mijn hele familie en vriendenkring houdt enorm veel van thee. Wij vinden het dan ook allemaal leuk om te experimenteren met nieuwe theesoorten. Early grey zal je niet zo snel meer zien bij ons in de familie. Laatst kwam ik een webshop tegen waar je losse thee kan bestellen. Dat maakt het heel gemakkelijk om bijzondere thee cadeau te geven.

Het lekkere aan losse, verse thee.

De thee die verkocht word in de supermarkten bevat vaak suiker. Ook witte thee van de supermarkt is niet te vergelijken met echte witte thee. Door deze nieuwe webshop kan ik losse thee bestellen en cadeau doen. Omdat ik losse thee kan bestellen kan ik ook per familielid kijken naar de lekkerste thee voor hen. De webshop heeft gelukkig een groot assortiment. Zo kan ik kiezen uit traditionele jasmijn thee of de wat extremere lapsang souchon thee. Dit is een hele sterke, rokerige thee. Het is niet te vergelijken met earl grey en kan een fantastisch cadeau zijn voor de echte thee-liefhebber. Daarnaast is het ontzettend leuk om te experimenteren met verschillende theesoorten. Omdat op deze webshop losse thee bestellen mogelijk is, kan je zelf een cadeaupakket maken. Dat maakt het een perfecte website als je een thee cadeau wilt geven.

Voorlopig geen cadeaus verzinnen.

Omdat mijn hele familie dol is op thee hoef ik voorlopig niet meer lang te zoeken naar een goed cadeau. Het enige wat ik hoef te doen is het vinden van de juiste theesoorten voor iemand. Voor elk familielid kan ik een leuk pakketje maken met verschillende theesoorten en nog wat lekkers. Als wij straks weer allemaal verjaardagen gaan vieren weet ik wat voor cadeau ik iedereen wil geven. Natuurlijk moet ik wel origineel blijven, maar een heerlijk thee cadeau zal iedereen waarderen.