19 januari 2022

Is het mogelijk om zonder diabetes type 2 medicatie te leven?

Ik voelde mij al een hele tijd niet goed en ik ben toen uiteindelijk een keer naar de huisarts gegaan. Ik ben nooit zo van de doktoren en ziekenhuizen, maar ik had het idee dat er nu toch echt wel iets aan de hand was. Ik heb toen een onderzoek moeten doen en daar kwam uit dat ik leed aan diabetes type 2. Dat was ontzettend vervelend om te horen omdat ik ook gelijk te horen kreeg dat ik hier nooit weer van af zou komen. Ik wilde graag weten of er ook diabetes type 2 medicatie bestond omdat ik graag wat aan mijn situatie wilde doen. Ik kreeg toen echter van een vriend van mij te horen dat ik niet per se aan de diabetes type 2 medicatie hoefde te gaan. Ik kon namelijk ook wel zonder diabetes type 2 medicatie leven wanneer ik het juiste dieet wist te volgen. Nu moet u weten dat ik het vreselijk vind om een dieet te volgen, dus ik wist niet helemaal zeker of ik wel echt zonder diabetes type 2 medicatie wilde gaan leven, maar ik wilde het toch een kans geven. Ik ben daarom gaan kijken waar ik moest zijn wanneer ik meer over een leven zonder diabetes type 2 medicatie wilde weten en ik ben toen online gaan zoeken naar informatie. Ik heb toen gezien dat ik het beste een keer naar de site van ziektevrijleven.nl kon gaan. Deze site heeft heel veel mogelijkheden te bieden voor mensen die graag willen weten hoe zij zonder diabetes type 2 medicatie toch goed kunnen leven. Ik ben heel blij dat ik hier op de site terecht ben gekomen omdat ik hier echt heel nuttige dingen heb kunnen vinden. Ik heb bijvoorbeeld gezien dat het niet echt heel moeilijk hoeft te zijn om zonder diabetes type 2 medicatie je klachten te verminderen. Dat vond ik allemaal heel prettig en ik ben daarom gelijk gaan kijken welke tips ik diezelfde dag nog in de praktijk kon brengen. Ik wilde namelijk graag wat aan mijn situatie doen want die was niet echt fijn.

Ik leef nu zonder diabetes type 2 medicatie

Ik ben blij dat ik terecht ben gekomen op de site ziektevrijleven.nl omdat ik gemerkt heb dat een leven zonder diabetes type 2 medicatie zeker te realiseren is. Je moet gewoon zorgen dat je de juiste dingen eet en dan kun je je klachten aanzienlijk verminderen. Mocht u daarom ook willen weten wat u kunt doen in plaats van met diabetes type 2 medicatie aan de slag te gaan, dan kunt u ook een keer op ziektevrijleven.nl gaan kijken.

Wilt u ook gezonder leven?

Mocht u ook aan uw gezondheid willen gaan werken, dan kunt u:

  • Even naar de site ziektevrijleven.nl surfen
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden
  • Een keer kijken welke tips u kunt toepassen om gezonder te worden


Ik hoop dat ik nog een aantal stappen kan zetten om mijn gezondheid te verbeteren. Ik merk namelijk dat ik mij veel beter in mijn vel voel zitten.