27 november 2021
keuken

Modern met een vleugje landelijk

Wanneer je de vormen wel kunt waarderen van een moderne keuken, maar landelijke materialen erg mooi vindt is een landelijk moderne keuken wel wat voor jou. De opstelling en de keuze van kasten doen denken aan een zeer moderne keuken, zie je de materialen dan denk je direct aan landelijk. Prachtig hout gecombineerd met steen of marmer, maakt je keuken tot een echte eyecatcher in huis. Een klassiek of modern interieur in huis maakt niet uit, de materialen zorgen ervoor dat de keuken overal tussen past.

Maak van de keuken een volwaardige ruimte

Waar de keuken altijd werd gezien als ruimte om alleen te koken, kunnen we tegenwoordig zeggen dat het een van de belangrijkste ruimtes in het huis is geworden. Bij het ontbijt zijn gezinnen samen in de keuken, tijdens de lunch en na het werk aan de eettafel. Niet voor niets heeft een landelijk moderne keuken een prachtige bar waar je als gezin aan kunt zitten, ben je eten aan het bereiden heb je altijd contact met de anderen in huis.

keuken

Stel je eigen keuken samen

De keus is zo enorm ook bij een landelijk moderne keuken dat het moeilijk is om te kiezen, welke apparatuur heb je wel nodig in de keuken en welke niet. Het is zonde om elementen te nemen die je niet gebruikt, waarom neem je juist een marmeren blad of een houten blad. Allemaal vragen die op je af komen, samen met de keukenadviseur kom je tot de perfecte keuken voor je huis. Hierbij wordt ook de indeling besproken waar bijvoorbeeld de kraan moet komen of het gasfornuis.