19 januari 2022

Mooi zitmeubilair voor thuis en in uw café of restaurant

Bent u op zoek naar mooi zitmeubilair voor thuis of in uw café of restaurant? Overweeg dan een barkruk hout. Deze geweldig mooie gestijlde meubelen voor in uw restaurant of gewoon voor thuis hebben een tijdloze look en feel en kunnen daarom jaren mee. Barkruk hout is daarom een eerste keuze als u een barmeubel zoekt. Maar het is zeker aan te raden om ook eens verder te kijken. Er zijn namelijk ook luxere barmeubels te verkrijgen die een rijke uitstraling hebben en een geheel andere sfeer kunnen gaan neerzetten.

Luxere barmeubels tillen uw zaak naar een hoger niveau

Terwijl een houten barkruk al perfect past binnen bepaalde omgevingen, denk aan een stamcafé of een gezellige kroeg, kunnen op deze locatie ook barkrukken neergezet worden die een luxere uitstraling hebben. Denk aan barkrukken met bijvoorbeeld leer. Dit leer wordt dan ingezet op de zitting of op de rugleuning. Door de mogelijkheid om leer te kleuren in allerlei verschillende kleuren en tonen zijn deze ontzettend breed inzetbaar. Door een kleur als rood, geel, blauw of groen geverfde leren zitting of rugleuning kunt u een specifieke sfeer neerzetten. De mogelijkheden zijn daardoor eindeloos te noemen.

Meer dan alleen barkrukken in uw pand

Natuurlijk is er veel meer nodig dan alleen barkrukken om een specifieke sfeer neer te zetten, denk bijvoorbeeld aan de bar zelf, de verlichting of bartafels. Dit zorgt ervoor dat een geheel eigen sfeer wordt neergezet.

De bar vormt het middelpunt van uw onderneming, de plek waar men samenkomt en waar men direct contact heeft met u en uw collega’s. Denk daarom goed na welke stijl u najaagt en kies daarbij de perfecte bar uit die uw gasten langer wil laten blijven in uw onderneming. Met de juiste verlichting zorgt u dat de sfeer extra kracht wordt bijgezet.