27 november 2021

Zoekt u een winkel die terrasana verkoopt?

Houdt u ook van goed en biologisch voedsel? Sinds een aantal jaar ben ik overgestapt naar een nieuw voedingspatroon. De aanleiding hiervoor was minder prettig. Nadat ik jarenlang veel last heb gehad van brandend maagzuur heb ik hier jaren medicatie voor geslikt. Na verloop van tijd wilde ik eigenlijk af van deze maagzuurremmers en toen ben ik me gaan verdiepen hoe ik dit kan opvangen met goed voedsel. Op het internet vond ik veel informatie en las ik dat mensen door middel van goede voeding, minder klachten kregen. Dit gold niet alleen voor brandend maagzuur. Ook voor andere fysieke klachten heeft het ontzettend geholpen om ander voedsel in te nemen. Dit was voor mij een eye-opener, maar eigenlijk is het ook wel erg logisch. Goede voeding van hoogwaardige kwaliteit is goed voor het lichaam. Daarom ben ik vanaf dat moment mijn boodschappen gedeeltelijk gaan doen bij de ekoplaza. Dit met als achterliggende idee om zowel voor mijn lichaam als voor het milieu het goede te doen. Uiteindelijk is de mens ook een schakel in het hele eco-systeem en daarvoor is het van belang om allemaal een steentje bij te dragen. Na een periode van boodschappen doen bij de ekoplaza, merkte ik dat dit wel voelbaar was in de portemonnee. Voor bepaalde producten ben ik toen op het internet gaan zoeken voor een alternatief. Met name merkte ik dat ik erg blij werd van de producten van terrasana. Dit is een merk dat te koop is in de ekoplaza en wat ik op dagelijkse basis gebruik. Ik zag op het internet dat de producten van terrasana ook in een andere winkel te krijgen was, namelijk de superfoodstore.nl . Ik ben toen naar de website van superfoodstore.nl gegaan en zag dat daar nog meer producten te vinden waren die de zojuist genoemde winkel ook verkoopt. Daarnaast werden er naast terrasana ook nog andere producten verkocht waar ik interesse voor had. Ik heb een tijdje in de webshop gekeken en heb op die manier een winkelmandje gevuld met allerlei producten. Met name producten die ik op wat langer kan bewaren, zoals die van de terrasana. Voor versproducten richt ik mij toch vaak op de lokale ondernemer uit de buurt, of de ekoplaza.

Terrasana en ook andere goede merken vindt u hier

Zoals ik daarnet al vertelde verkoopt men op deze website ook allerlei andere topmerken zoals terrasana. Allemaal met een link naar superfoodstore zoals de website ook betaamd. Het zijn allemaal stuk voor stuk topproducten die bijdragen aan een goede en gebalanceerde leefgewoonte. Toen ik de verschillende producten, waaronder terrasana, in de winkelmand had gestopt en ging afrekenen, verliep dit allemaal érg soepel. De betalingsmogelijkheden waren ook eenvoudig en uiteindelijk was een bestelling zomaar geplaatst. Voordat ik ging bestellen heb ik op het internet nog even gezocht naar reviews over deze website en deze waren vrijwel allemaal positief. Dit beeld werd dan ook bevestigd toen ik na een aantal dagen de terrasana en mijn andere producten keurig verpakt aan huis geleverd kreeg. Ik heb nu weer een voorraad topproducten waarmee ik mijn dagelijkse boodschappen compleet kan maken.

Bent u ook op zoek naar gezonde boodschappen die relatief betaalbaar zijn?

Wanneer u ook ecologische boodschappen wilt doen, maar niet de hoofdprijs wilt betalen? Gaat u dan eens:

  • Naar deze website
  • Kijken welke producten deze webshop te bieden heeft
  • Een bestelling doen van de producten die u normaal in de winkel zou kopen

Ik hoop dat u ook een stuk voordeliger uit bent dan ik was, en wens u veel plezier met uw bestelling.